Smykkevisninger

Du kan få se på smykkene mine i ro og mak hjemme hos deg selv eller hos en venninne, eller kanskje på jobben hvis du ønsker det. Ta kontakt med meg og avtal en dag som passer, så kommer jeg med kolleksjonen min hjem til deg. Det er en trivelig måte å se på utvalget på, du samler noen gode venner som er interessert i å se smykkene, og jeg viser fram og forteller om hvordan smykkene lages, hva de er laget av, og kanskje litt om hva som passer til deg. Du kan ta med gamle smykker og spørre meg om råd angående omarbeidelser, reparasjoner eller opp-pussing, eller f.eks bare få vite hva det er laget av.

Har du mye gammelt gull som ikke blir brukt mere, kan du få laget nye smykker, med en design du liker bedre. Tiden og moten forandrer seg stadig, også innen smykker, og desverre varer heller ikke gullsmykker alltid for evig. Kanskje det ikke lønner seg å reparere lengre, da kan du heller smelte gullet om til et pent smykke du blir fornøyd med.

På disse visningene er det først og fremst meningen at du skal få se hva jeg har laget. Om du da har lyst til å kjøpe noe, er det selvsagt lov. Da tar jeg imot bestilling, og du får smykkene levert etter ca 2-3 uker. Da kan du enten betale når du får dem, eller få levert med en regning. Jeg kan levere smykkene på kortere tid også hvis det haster, f.eks til en spesiell anledning.

Ønsker du å vite mer, kan du kontakte meg på en av måtene du finner her.

Jeg hører gjerne fra deg. Hilsen Hilde